top of page

CHatbots

Svenova erbjuder avancerade Chatbots som täcker flera områden inom kommunikation med kunder samt kommer att bli ditt företags bästa stöd som kan svara på kunders frågor, 24/7 under 52 veckor om året. 

 Boka tid, köpa en produkt eller ställa frågor är saker man smidigt kan göra via en chatbot. 

En chatbot klarar av att hantera samma arbete som 4-5 anställda. 

Scrolla för vidare info

predictive ANALYS

Vi utvecklade en analys  AI-plattform som för närvarande är inriktad på att bekämpa brottslighet och på detta sätt kan vi öka säkerheten och samtidigt använda samhällets resurser mer intelligent, vilket återspeglas i både besparingar och vinster för alla intresserade.

 

Hur detta fungerar? Vi samlar in data från alla aktörer i kommunal område. Sedan får vi olika exempel på lösningar baserat på insamlad data.


- Där rånet inträffar.
- Vilka är de riktiga riskerna med vad som hände?
- Var du bäst använder dina resurser.
- Hur kan resursarbetet optimeras?

Scrolla för vidare info

TJÄNSTER

Image by Jakob Owens

CHATBOTS

Svenova erbjuder avancerat Chatbots som täcker flera område inom kommunikation med kunderna samt kommer att bli din företags bästa stöd som kan svara på kundernas frågor, 24/7 under 52 veckor om året. 
 

Om en kund vill fråga om ett specifikt område, köpa en produkt, boka tid eller ställa frågor kan den göra det via chatbotten, eftersom vi konfigurerar samtliga aktiviteter enligt de detaljerande punkter av varje aktivitet. Samt att finnas i alla företags socialmedia aktiviteter 

 

En Chatbots från Svenova sparar upp till minst 40 % av kostnad inom kundtjänst samt öka upp till minst 20 % av intäkter i forma av nöjda kunder. 

Image by Fotis Fotopoulos

Predictive security

Vi utvecklade en AI-plattform som för närvarande är inriktad på att bekämpa brottslighet och på detta sätt kan vi öka säkerheten och samtidigt använda samhällets resurser mer intelligent, vilket återspeglas i både besparingar och vinster för alla intresserade.

 

Hur fungerar detta? Vi samlar in data från alla aktörer i kommunal område. Sedan får vi olika exempel på lösningar baserat på insamlad data.


- Där rånet inträffar.
- Vilka är de riktiga riskerna med vad som hände?
- Var du bäst använder dina resurser.
- Hur kan resursarbetet optimeras?


Det är viktigt att veta: hur och när en incident inträffar är det dock ännu viktigare att länka denna information med resurser för att bekämpa olika kriminella aktiviteter på ett smartare och mer informerat sätt.
 

Chatbot

 

pris

Från

2 000 kr/mån

 

Predictive ANALYS

 

pris

Från

50 000 kr/mån

bottom of page